knop actueel
knop FH vereniging
knop over fh ras
knop de fundament fokkerij
knop beschikbare stieren
knop fokbedrijven
knop de koekrant
knop fotobook
knop vraag
knop onderzoek
knop links
knop lidmaatschap
knop contact

 

 

 

koe
 
Links


www.fhrs.nl Het Fries-Hollandse Rundvee-Stamboek (FHRS) is opgericht in februari 1983 met het doel het Fries-Hollandse rundveeras in stand te houden.
www.roodbontfriesvee.nl Naast Fries- Hollands vee bestaat ook het Fries Roodbont vee dat deels overlapt met de FH populatie. Het is een klein ras dat echter flink aan de weg timmert met het doel de populatie te vergroten.
logo Szh www.szh.nl De Stichting Zeldzame Huisdierrassen werkt aan het behoud van oorspronkelijke (runder)rassen.
Duitse verein http://www.schwarzbuntes-niederungsrind.de/ Verein zur Erhaltung und Förderung desDeutschen schwarzbunten Niederungsrindes.
Engelse banner http://www.britishfriesian.co.uk The club was formed in 1990 to promote and encourage the best of British Friesians
logo Louis bolk www.louisbolk.nl Het Louis Bolk Instituut doet onderzoek naar duurzame landbouwpraktijk. Daaronder valt ook de natuurlijke fokkerij zoals die wordt uitgevoerd door de FH fokkers.
GES logo www.gesfokwaarden.eu De stichting GES (Genetische Evaluatie Stieren) heeft als kerntaak om betrouwbare fokwaarden voor productie-, exterieur-, duurzaamheids- en gezondheidskenmerken te publiceren. GES heeft erkenning gekregen van het PVV (Productschap Vee & Vlees).
logo KI kampen www.ki-kampen.nl Hier kunt u de beschikbare FH stieren bestellen.
www.ki-samen.nl Hier kunt u de beschikbare FH stieren bestellen.
www.crv4all.nl Hier kunt u de beschikbare FH stieren bestellen.
www.kidetoekomst.nl Hier kunt u de beschikbare FH stieren bestellen.